Oua umplute cu crema de somon afumat si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2011 | 7023 vizualizari

 

Un aperitiv foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • o cutie  crema de branza Philadelphia 200 gr
  • 1 bucata frumoasa de somon afumat
  • marar cateva fire( sau nu pentru cine nu-l iubeste)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu crema de somon afumat si branza:

Se ferb ouale 10 minute.

Taiem ouale pe jumatate si scoatem galbenusurile.

Amestecam la blender impreuna cu galbenusurile, crema de branza si somonul bucati. Adaugam si marar dupa dorinta.

Umplem jumatatile de ou si servim ....eu am taiat ceapa rosie..foarte gustoasa combinatia...

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de somon afumat si branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta turceasca