Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 8445 vizualizari

 

 
Reteta de Paste 
Din cauza piticului cel mic am vrut sa vopsesc oua mai natural asa sa nu intre colorant in ele

 

INGREDIENTE

  • foi de ceapa
  • 2 sfecle rosii
  • apa
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de otet
  • un dres
  • frunze pentru decorat
  • 20 oua albe
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie:

Am spalat frunzele de ceapa cam de la 20 de cepe si 2 sfecle mai maricele le am taiat cuburi si le am pus la fiert intr o oala de 3 litri 

Am pus jumatate din frunze si o sfecla in oala sarea si otetul am asezat ouale in dres cu frunzulite si le am pus peste frunze apoi am asezat restul de frunze si cea cealalta sfecta taiata cuburi .

Am acoperit cu apa calduta dupa care le am pus la foc mic .

Le-am lasat sa fiarba circa 20 de min din momentul in care a inceput sa fiarba apa 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite cu foi de ceapa si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

-Licurici- 1

03.05.2016, 17:09

Rocsi 1

03.05.2016, 19:34

Chiar ti-au reusit!

mihaelar63 1

25.05.2016, 10:53

Inteleapta alegere

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta tartinabila din branza de vaci, cu ceapa rosie si chimen