Oua vopsite ptr Iepuras :)

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2014 | 3109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua ( fiecare cu cantitatea lui )
  • vopsea de oua : galbena , albastra , rosu , violet
  • otet
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite ptr Iepuras :):

Clatim ouale dupa care le punem sa fiarba intr-o oala , turnam apa peste cat sa le acopere ; Lasam sa fiarba , dupa aprox 15-20 de minute , spargem un ou si verificam .

Punem apa la clocotit ptr vopsea , turnam vopsea de oua in apa clocotita ( dupa instructiunile de pe ambalaj ) , la un plic de vopsea adaugam 5 linguri de otet .

Cand ouale au fiert , luam cate 3,4 si le punem in apa cu vopsea , lasam aprox 2-3 minute , cand sunt colorate frumos le scoatem pe un ziar , ungem cu ulei sau slanina , pentru a lucii :)) .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite ptr Iepuras :)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

19.04.2014, 00:28

Ce culori frumoase ti-au iesit! Poza a doua ti-a iesit mai clara, cred ca ar merge mai bine ca imagine principala!

Ubulika 1

19.04.2014, 09:41

pity19 1

19.04.2014, 11:08

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive