Pachetele cu drob de miel

de MotanLaOale in Oaie, 27 Apr 2015 | 5863 vizualizari

 

Si anul acesta am pus in practica o alta idee. Tare frumoase au iesit si bune bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de miel
  • 2 cepe
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua
  • 50ml ulei
  • 12 foi placinta
  • piper
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu drob de miel:

Organele de miel se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece cat sa le acopere.

 Se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se arunca apa cu spuma maronie formata si se clatesc si organele de spuma.

 Se pun la fiert din nou in oala curata cu apa curata si sare o ora, o ora jumatate.

 Cand sunt fierte se scot intr-o strecuratoare la scurs si racit.

 Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in 3 linguri de ulei si se pune la racit.

 Organele racite se taie cubulete cat mai mici si se pun intr-un castron.

 Se adauga ceapa si verdeata taiata marint si se amesteca.

 Se adauga ouale, sare, piper si se amesteca bine.

 Se pune in frigider pentru 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.

 Se intinde o foaie de placinta si se unge cu o pensula cu ulei.

Se pun 3 linguri de amestec in margine, se ruleaza jumatate, se indoaie marginile si se ruleaza pana la capat.

Se intinde alta foaie si se unge cu ulei.

Se pune intr-o margine sulul facut anterior si dupa aceeasi metoda se ruleaza.

Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se fac toate cele 6 rulouri si se pun in tava.

Deoarece am facut mai multa compozitie, ce a ramas am pus-o intr-o forma unsa cu unt.

Se ung rulourile deasupra cu ulei si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute.

Se scot din cuptor, se ung cu galbenus de ou, se presara putin oregano si se reintroduc in cuptor pentru 30-35 minute.

Cand sunt rumenite frumos sunt gata si se lasa la racit.

Cea din forma am uns cu ou deasupra si am introdus-o in cuptor 40 minute.

Cand este frumos rumenita se scoate din cuptor si se lasa la racit.

Se serveste deobicei cu mustar sau ceapa si usturoi verde.

 

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel