Pachetele cu legume si mozzarella

de katty in Mancaruri de legume, 30 Oct 2014 | 4710 vizualizari

 

Daca va place foitajul cu diverse umpluturi aceasta este o versiune cu legume , dar delicioasa .

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj (400gr)
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei rosu
  • 1 bucata praz
  • 150 gr porumb boabe
  • 200 gr mozzarella
  • sare
  • piper macinat
  • frunze de busuioc
  • 1 galbenus pentru uns
  • susan pentru decor
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu legume si mozzarella:

Taiem tulpina de praz spalata rondele.

Taiem ardeiul gras fasii.

Scurgem boabele de porumb din conserva .

In uleiul incins  punem prazul la calit , apoi adaugam ardeiul gras . Le lasam cateva minute pana se inmoaie usor , apoi le dam jos si le lasam la racit .

Adaugam mozzarella taiata cubulete, porumbul, frunze de busuioc rupte, sare si piper dupa gust. Intindem putin foitajul la temperatura camerei si il taiem in 4 bucati.

Impartim amestecul  in 4 parti egale  .Punem amestecul in centrul fiecarei bucati de foitaj.

Aducem  partile laterale ale foitajului spre interior  , peste umplutura.

Intoarcem pachetele invers si le asezam intr-o tava pe hartie de copt .

Ungem pachetele cu galbenusul batut, apoi presaram susan . Dam tava la cuptor pana se rumenesc .

Le servim calde sau reci .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara