Pachetele cu Ricotta si Mozzarella

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2016 | 4048 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau o mica gustare sunt minunate!

 

INGREDIENTE

  • 300g aluat foietaj
  • 100g ricotta
  • 1 bila Mozzarella
  • 2 lingurite smantana
  • putina sare
  • oregano
  • Optional puteti adauga: patrunjel verde, marar verde sau ce va mai place
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu Ricotta si Mozzarella:

Ricotta o amestecam cu smantana, presaram putina sare si oregano si o lasam deoparte pana ne ocupam de aluat.

Foietajul dupa ce s-a dezghetat il taiem in dreptunghiuri de marime dorita si in fiecare dreptunghi asezam cate o lingurita (sau mai multe, in functie de marimea dreptunghiului) din compozitia de branza, asezam si o felioara de mozzarella, crestam putin cealalta parte de aluat apoi le unim formand un pachetel!

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem pachetele si inainte de a le baga in cuptor le ungem cu smantana sau cu ou, in cazul meu, pentru ca am pastrat putin galbenus de la alt preparat!

Le lasam in cuptor pana sunt frumos rumenite, cam 45 minute!

Cand sunt calde puteti prasara si cascaval razuit deasupra sau le puteti lasa simple! Noi am pus si niste rosii pe farfurie si am servit cu multa pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu Ricotta si Mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

Catalina L 1

29.06.2016, 15:32

Dya Daniela Andrei 1

29.06.2016, 16:27

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chipsuri cu sare