Paella cu fructe de mare

de nico15 in Fructe de mare, 4 Dec 2011 | 6515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 creveti
  • 2-3 mini caracatite
  • 10 scoici(doar carnea)
  • 2 cepe
  • 1 ardei kapia rosu
  • 100-120 g de mazare
  • 150 g de orez
  • ½ legatura de patrunjel
  • 500 ml de stoc de pui sau legume
  • 1 catel de usturoi feliat foarte fin
  • sare, piper,
  • ulei,
  • unt 2 cubulete  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu fructe de mare:

Se pune unt si ulei in tigaie si se vor adauga fructele de mare cat sa se soteze.

In alta tigaie vom adauga legumele, ceapa si ardeiul taiat foarte marunt.

dupa ce au fost sotate se vor adauga fructele de mare peste legume si vom adaugam si mazarea, proaspata sau congelata.

Dupa aceasta punem orezul si adaugam stocul si lasam sa fiarba, pana cand va fi inghitit tot lichidul, nu trebuie sa fie apoasa.

La final adaugam si verdeata tocata.

Eu am folosit orez integral de aceea pare un pic mai inchis la culoare decat orezul obisnuit.

 

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

04.12.2011, 15:59

Lau 1

04.12.2011, 16:27

a trecut mult timp de cand nu am mai facut

danakarin 1

04.12.2011, 19:18

ce bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paella cu fructe de mare