Paine alba italiana

de leoflori in Piine, 16 Iun 2009 | 5998 vizualizari

 

cea mai pufoasa paine facuta la MP (masina de paine)

 

INGREDIENTE

  • 300 ml. apa (lapte) 2 Linguri ulei de masline 1 lingurita zahar (miere) 1 lingurita sare 5 gr. drojdie uscata sau 20 gr. drojdie proaspata 550 gr. faina alba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine alba italiana:

 

Am folosit Programul 1 - Paine de baza de 1 Kg - Coaja inchisa. Cand mai avea 15 minute de copt, am uns-o cu galbenus.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine alba italiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

26.06.2009, 17:34

Multumesc Flori Nu stiu cand o sa ajung si eu pe la Ikea ... poate doar cand se va deschide si in TM.

danygospodina 1

28.06.2009, 17:55

Aici trebuie sa schimbi suportul de paine. Sau florile! Data viitoare sa pui o ramura de maslin ! Trec si asta la glume bune !
P.S. Sa nu se lege nimeni de modestia mea.

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza