Paine cu cascaval

de Miha in Piine, 21 Sep 2009 | 5808 vizualizari

 

Robert cand a vazut felia de paine a zis ca "urmele astea seamana cu niste cascaval" :)) Si dupa ce i-am dat toate asigurarile din lume ca nu e cascaval :))) l-a chemat pe taica-su la masa si-i zice:"sa stii ca painea asta nu are cascaval,poti manca linistit" :))))

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 240 ml lapte
  • 60 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 1,5 lingurite sare
  • 550 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cascaval:

Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.

Aluatul dospit l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 5 parti aproximativ egale.

Fiecare parte am intins-o cu sucitorul la o grosime de cca 0.5 cm,de latimea tavii de copt.

Am uns cu putin ulei de masline,apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil.

Apoi,fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu putin ulei de masline.

Am pus tava la loc caldut jumatate de ora.

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu susan.

Se coace in cuptorul incins la foc mediu,in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 23:30

foarte buna

Miha 1

03.04.2012, 08:49

Panacris 1

08.06.2012, 17:46

Interesanta paine!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi si cascaval