Paine cu masline si rosii

de Lau in Pizza, 15 Ian 2016 | 3691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 ou
  • 50 g ulei de masline
  • 150 ml iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • oregano
  • piper
  • ulei de masline
  • masline
  • rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu masline si rosii:

Intr-un bol amestecam faina cu zaharul, sarea, oregano (dupa gust), un praf de piper, facem gaura in mijloc si adaugam oul batut, drojdia dizolvata in putina apa calduta.

Incepem sa framantam adaugand treptat iaurtul pana rezulta un aluat omogen,La final framantam aluatul cu uleiul de masline,

Acoperim aluatul si il lasam la dospit 30 min.

Intindem coca intr-o foaie,asezam in  tava unsa cu ulei,stropim cu ulei de masline,presam sare.asezam felii de rosii(spalate si uscate bine)masline taie felii si mai lasam 30  min sa se odihneasca,

Dam tava la cuptorul incalzit pana se rumeneste cca 25 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu masline si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (14)

Lau 1

18.01.2016, 09:06

Gicuta 1

18.01.2016, 09:06

Lau 1

18.01.2016, 09:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza surpriza