Paine cu tarate

de RuxyRux in Piine, 20 Noi 2010 | 12171 vizualizari

 

Paine integrala cu tarate este una dintre cele mai sanatoase paini, datorita continutului mare de fibre.

 

INGREDIENTE

Pentru doua paini mari cu tarate, avem nevoie de:

  • 1 kg faina integrala
  • 500 gr tarate grau
  • 2 pliculete drojdie uscata
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura miere
  • apa calduta cat cuprinde sa iasa un aluat care nu se mai lipeste de maini
  • seminte de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu tarate:

Se pun ingredientele uscate in vasul de paine si se adauga apa calduta...se framanta si se lasa la crescut timp de o ora.
Cand este gata , se formeaza painile, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa 15 minute la crescut la loc cald. Se pot pune seminte de floarea soarelui deasupra painicii. Intre timp se incinge cuptorul pe treapta medie( 180 grade). Se introduce painea in cuptor si se coace 40-45 minute. si pofta mare la paine sanatoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu tarate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pogace-paine sarbeasca