Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 4591 vizualizari

 

Am vazut pe aici mai multe combinatii cu fondue-ul de la Delaco si am vrut sa incerc ceva nou. Am nimerit-o la fix cu painea cu usturoi.Sa va asigurati ca faceti destula,a fost foarte pe placul si celor mici.

 

INGREDIENTE

  • o bagheta frantuzeasca
  • 50 gr unt,la temperatura camerei
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un fondue de branza Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco:

Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.

Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.

Dam painea la cuptor si o lasam cam 10 minute sau pana cand incepe sa devina crocanta. 

Punem bolul cu fondue de branza la cuptorul cu microunde si il lasam 3-4 minute. Scoatem folia inainte de a pune bolul in cuptor.

Presaram patrunjel proaspat pe feliile de paine .

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu cascaval