Paine de casa

de RoXx in Piine, 9 Oct 2012 | 4760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • o lingurita sare
  • o jumatate lingurita zahar
  • o lingurita drojdie uscata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa:

Intr-un castron framantam faina cu drojdia uscata, sarea, zaharul si apa calduta. Se lasa la dospit cam o ora si jumatate, dupa care se mai framanta un pic, se modeleaza (daca vrei un model anume :D )  si se pune in tava la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la foc potrivit.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa