Paine de casa cu iaurt

de mihaelaM in Piine, 26 Mai 2011 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 400ml iaurt de baut
  • 5linguri sifon
  • drojdie (cat o nuca)
  • sare
  • 2oua(unul pt uns)
  • 50g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa cu iaurt:

Am cernut faina intr-un lighenas, dupa care am facut in mijloc un cuib si am adaugat toate ingredientele.Am amestecat pana ce nu s-a mai lipit aluatul de maini(daca e nevoie mai adaugati faina).

Am lasat aluatul sa creasca timp de 30min apoi am pus in tavi,dar nu inainte de a unge tavile cu ulei si a le tapeta cu faina.

Am batut un ou iar cu o pensula am uns painea si am pus-o la cuptorul gata incins.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine simpla de casa