Paine fara framantare

de raluca95 in Piine, 9 Feb 2016 | 4977 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

09.02.2016, 19:32

Am incercat-o si eu Imi place!

Bunica 1

09.02.2016, 19:37

Bună pâinică!

raluca95 1

09.02.2016, 19:41

Deya e prima oara cand am incercat-o, dar e foarte buna. Am mai pus aluat la frigider, mai ales cand faceam pizza, da reteta asta iese bine si e buna Multumesc Buni

Constelatialeu 1

09.02.2016, 19:53

Mananc de la tine, ca nu-mi place sa fac paine

-Licurici- 1

09.02.2016, 19:55

Foarte bine aata!

raluca95 1

09.02.2016, 19:55

Esti bine venita

Bya Ralu 1

09.02.2016, 20:12

Bună

raluca95 1

09.02.2016, 20:15

Multumesc

mirela0911 1

09.02.2016, 20:25

Trebuie sa incerc si eu!

CameliaR 1

09.02.2016, 20:33

Rocsi 1

09.02.2016, 20:57

Foarte buna!

Gicuta 1

09.02.2016, 21:04

Si eu o am in plan de ceva timp...foarte bine ti-a iesit!

raluca95 1

09.02.2016, 21:35

Multumesc

MotanLaOale 1

09.02.2016, 21:36

Panacris 1

16.02.2016, 12:30

raluca95 1

16.02.2016, 15:48

mihaelar63 1

18.05.2017, 16:17

De mult timp imi propun si eu sa o ,,execut ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu iaurt neframantata