Paine prajita in cuptor cu masline si rosii

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2012 | 5385 vizualizari

 

Am vazut la majoritatea bucatarasilor ca au facut acest preparat de aperitiv si mi-am zis sa incerc si eu evident netinand seama de cineva anume ci doar de gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine integrala
  • 10 masline negre fara samburi
  • 2 rosii potrivite
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde din congelator
  • margarina se poate pune si unt
  • mirodenii amestecate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita in cuptor cu masline si rosii:

Am pornit cuptorul sa fie incins si am taiat feliile de paine in doua. Le-am uns cu margarina, am presarat mirodeniile, dupa care le-am dat la cuptor pentru 10 minute. In acest timp am pregatit rosiile adica am taiat rosiile in doua am scos semintele si le-am taiat cuburi lasandu-le in sita la scurs.

Am taiat rondele si maslinele apoi le-am pus intr-un caston si le-am amestecat cu ulei, sare ,piper si verdeata, impreuna cu rosiile.Painea s-a rumenit am scos din cuptor si am repartizat in mod egal toata cantitatea de amestec rosii si masline am pus iar in cuptor de aceasta data am gratinat  7 minute

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita in cuptor cu masline si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

horia 1

16.02.2012, 12:29

sanatoasa si binevenita la orice masa,felicitari !

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:43

ce bune sunt!as papa acuma 1 felie,nu te-as refuza

jolygina 1

14.05.2012, 14:49

oo da ce bunatate e acolo

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ratatouille