Paine pufoasa cu ulei de masline

de bahna_violeta in Piine, 11 Oct 2012 | 4076 vizualizari

 

O painica super delicioasa si pufoasa,o puteti savura singura proaspat scoasa din cuptor,hmm un deliciu,simplu si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • un pliculet de drojdie
  • 200 g faina
  • 2 lg ulei de masline
  • o lgt sare
  • apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pufoasa cu ulei de masline:

Inmuiem drojdia in apa calduta, punem amestecul peste faina, punem sarea uleiul si framantam bine pana aluatul nu se mai lipeste de peretii vasului. Lasam la dospit aproximativ o ora. Dupa ce a crescut frumos il punem in tava si il dam la cuptorul incins timp de 20-30 de minute.

Se serveste calda.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine pufoasa cu ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine "ca la mama acasa"