Painica pentru aperitive

de jolygina in Piine, 13 Apr 2016 | 2365 vizualizari

 

De cand ma stiu mi au placut formele, in clasa  a patra mi am cumparat primul set de forme pentru ornat dar aceste forme le ador nu numai eu ci si bestiutele mel 

 

INGREDIENTE

  • 365 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 620 g faina
  • un plic drojdie uscata
  • o lingura seminte pentru paine ( chia , in)
  • 1 lingra ulei pentru forme
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painica pentru aperitive:

Framantam painea in ordinea urmatoare: apa cu lingurita de sare apoi faina si drojdia pana se incorporaza bine cand este gata  adaugam si amestecul de seminte. Lasam la crescut o ora jumate apoi impartim coca in trei si o introducem in formele unse cu ulei. Le mai lasam sa creasca in forme circa 25 min apoi le punem in cuptorul incins timp de 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Painica pentru aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

jolygina 1

14.04.2016, 13:19

aha deci mai multe etape am inteles
data viitoare

jolygina 1

14.04.2016, 13:23

Camelya nu cred m am uitat acum la cineva pe sait si nu avea decat cu produsul final si era aprobata
Cred ca m a uitat sefu de cand nu am mai pus retete

Carmen_g 1

19.04.2016, 16:29

Frumusele painicile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigi sarati