Pak choi cu pui

de dantes in Pui, 22 Dec 2016 | 7851 vizualizari

 

Pak Choi 

Este incredibil de bogat în nutrienți, cu peste 20 de molecule clasificate ca excelente pentru sănătate;
Conține omega 3, zinc, luteină și peste alte 70 de substanțe antioxidante care blochează acțiunea radialilor liberi;                                             Este bogat in vitamina A si C, această salată exotică a fost pusă de către studiile de profil pe lista alimentelor anticancerigene. Conține o substanță care se regăsește și în alte crucifere – adică în varză, broccoli, conopidă, napi, ridichi, topinambur,
Se poate consuma crud, fiert, prajit si chiar pe gratar           
sursa https://zanaeficientei.wordpress.com/2011/02/05/sa-vad-si-sa-nu-cred-pak-choi-la-noi/                                        

 

INGREDIENTE

  • 4 buc Pak Choi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de arahide
  • 300 g carne pui
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu pui:

Pak Choi-ul se spala foarte bine, daca are frunze ingalbenite, acestea se indeparteaza si se taie pe lung, in patru.

Se incinge uleiul intr-un vas, se adauga usturoiul taiat fin si dupa cateva secunde se adauga Pak Choiul si putina apa. Se prajesc pana ce frunzele se inmoaie, dar tulpinele sunt inca crocante, cam 2-3 minute. Se scoate Pak Choi-ul si, in uleiul ramas, se prajeste puiul taiat bucatele si se condimenteaza dupa gust.

TIPS-URI

1

Pak Choi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Valdostana haiduceasca