Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2020 | 1765 vizualizari
MotanLaOale 1
))
Tabita _ 1
Nu stiam cum vine branza pe dinafara. Deci branza pe deasupra sau in crusta de branza. Ceva gust bun musai sa fi avut.
RODIMUR 1
O denumire necunoscută, pentru mine... Dacă sunt un fel de gogoși cu brânză deasupra, atunci mă înscriu printre amatori...
mihaelar63 1
Rodica , am completat explicatia din dex : palanéț, palanéțe, s.n. (reg.) turtă din aluat, umplută cu brânză, urdă sau magiun; langălău, grăbițel.yahoo06.gif
Tabita , vine , asa , pe unde apuca
Bine, Mihaela! Nimeni nu cunoaște cuvintele din toate zonele țării, dar cu astfel de ocazii, mai adăugăm la vocabular...
vasimur 1
Gherca Daniela 1
Adi 1
Bune!
Rocsi 1
Super faine!
RuxyRux 1
Ce bine arata scumpo!
Lau 1
Ce bine arata
Anett 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:06
de Retete_gustoase 1
ieri la 18:18
de Ksenya 5
ieri la 14:25
de Bucataras 6
ieri la 13:15
de Stella29 1
ieri la 08:02
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Sidy
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!