Palariuta Galbena

de epurasha2bb in Porc, 11 Mar 2010 | 4032 vizualizari

 

am combinat ideea de la Ana cu cea de la Dragos si cu a mea si a iesit ce vedeti:)

 

INGREDIENTE

  • pt.idee:
  • 1 zambet pe buze
  • pt.mamaliga:
  • apa,
  • sare,
  • malai,
  • putin unt sau ulei.
  • pt.umplutura:
  • 1 ceapa,
  • 4 graunti usturoi,
  • 1 carnat de casa afumat de 20 cm;
  • 1 lingura sos soia,
  • 1 ceasca umpluta jumate cu vin jumate cu sos de rosii,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 2 ciuperci,
  • 3 feliute de kaizer fara soric,
  • sare;
  • piper negru,
  • putin patrunjel verde  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palariuta Galbena:

 Se prepara mamaliga mai vartoasa prin fierberea apei cu sare si adaugarea malaiului in ploaie.Se lasa sa se raceasca intr-un castron cu fund rotunjit.Apoi se rastoarna pe o farfurie si se goleste cu lingura mijlocul de mamaliga.Vom umple golul cu umplutura preparata astfel: Tocam ceapa, usturoiul , ardeiul , ciupercile si kaizerul marunt cubulete.Incingem o tigaie cu putin ulei, punem prima data ciupercile, apoi adaugam si celelalte ingrediente, carnatul de desface pe jumatate si se ideparteaza pielita, calind faramitele de carne tocata dinauntru.Apoi dupa ce s-au calit adaugam si sosul de soia si ceasca de vin cu sos de rosii.Amestecam bine si mai lasam sa se amestece aromele si sa se evapore alcolul din vin.

Apoi umplem golul din mamaliga cu acest amestec si servim sub forma de palariute.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Palariuta Galbena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:59

multumesc Bunica , multumesc Dragos!

adnas54 1

30.03.2010, 21:59

pe moment am crezut ca-i tort... super ideea.

epurasha2bb 1

31.03.2010, 09:09

mersi adnas54!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai