Pancakes cu dulceata de capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 19 Mai 2014 | 3946 vizualizari

 

Punctul de plecare l-a constituit reteta Tabitei http://www.bucataras.ro/retete/pancakes-clatite-americane-cu-miere-si-dulceata-de-cirese-42615.html

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mari
  • 350 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 50 gr unt
  • 4-5 linguri cu zahar
  • un pliculet cu praf de copt
  • optional: esente, coaja rasa de lamaie
  • dulceata de capsuni pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pancakes cu dulceata de capsuni:

Mixam albusurile impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma omogena, consistenta.

Galbenusurile le pasam cu untul moale (la temperatura camerei), turnand laptele, treptat. Adaugam faina cernuta si praful de copt, amestecand totul pana se omogenizeaza compozitia. Incorporam spuma de albusuri si pregatim coacerea. Din meniul start selectam programul BAKE, la 180 de grade, pentru timpul maxim admis, cu ajutorul caruia vom rumeni foile. Cu ajutorul polonicului, turnam in vasul cooker-ului, cate putin din compozitia obtinuta. Coacem foia pana ce devine rumena pe margini, dupa care o desprindem cu grija si o intoarcem pe cealalta parte, pentru o coacere uniforma. Se servesc ornate cu dulceata de capsuni. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pancakes cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine