Pandispan fin cu iaurt si stafide

de madi_marin in Prajituri, 4 Feb 2010 | 9113 vizualizari

COMENTARII (11)

danygospodina 1

04.02.2010, 19:51

CE frumos a crescut! Nici nu ai spune ca are doar un ou!

madi_marin 1

04.02.2010, 19:53

da...doar unul am pus....am facut la jumatate din cantitate fata de reteta originala....

danygospodina 1

04.02.2010, 19:58

Bravo! Cred ca si eu ar mai tb. sa injumatatesc cantitatile Fiica-mea asa imi spune!

rivka 1

04.02.2010, 20:02

arata super madi ce folosesti sa micsorezi pozele ca si eu ma tot chinui sa postez o reteta si nu stiu cum....sa micsorez pozele.

madi_marin 1

04.02.2010, 20:03

Rivka, iti trebuie un program ...Nero...eu pe ala il folosesc sa imi micsorez pozele....

madi_marin 1

04.02.2010, 20:05

Dany....eu cam asa fac la toate preparatele, ca la mine nu prea are cine sa manance, iar cand fac mai mult......impart

Oana 1

04.02.2010, 20:27

O felie miica si pt. mine As manca mai mult, dar ma paste o dieta

madi_marin 1

04.02.2010, 20:30

sigur, Oana, cu placere....

Pasiune pentru bucatarie 1

04.02.2010, 23:32

Pasiune pentru bucatarie 1

04.02.2010, 23:32

Sylvia 1

05.02.2010, 10:08

Excelent arata e genul de praji care imi place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de frisca.