Pangasius cu praz si lime

de susu in Pangasius, 3 Feb 2011 | 3986 vizualizari

 

O reteta incercata de pe tv paprika

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de pangasius
  • 2 capiati rosii 
  • 2 capiati verzi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 bucati lime
  • ½ kg praz (atat partea alba cat si verde)
  • Boia dulce
  • curry
  • Piper
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu praz si lime:

Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se tine pentru cateva ore la frigider. Ardeii se taie o parte bucati potrivite si alta parte julien iar ceapa dupa preferinta. Incingem putin ulei de masline si calim ceapa dupa care adaugam prazul usor desfacut si ardeii. Dupa ce le-am calit bine adaugam pestele taiat si potrivim de condimente. Inainte de a inchide focul stoarcem zeama de lime dupa gust. Rezultatul este unul surprinzator, pe noi ne-a incantat combinatia de praz, peste si zeama de lime

 

TIPS-URI

1

A nu se inlocui cu lamaile obisnuite

2

Legumele trebuiesc calite "al dente"

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu praz si lime" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

LUK 1

03.02.2011, 23:34

foarte bine arata..

mamaieelena 1

04.02.2011, 09:14

super

kamy 1

04.02.2011, 18:08

am auzit multe de rau de acest peste dar tot ramane preferatul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de praz cu masline si crutoane de mamaliga