Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 14 Ian 2016 | 3104 vizualizari

 

Un sandwich monstru ! Si teribil de gustos ! Asa ca daca te inhami la asa ceva ori iti aduci cativa prieteni, ori un ditamai apetitul! 

 

INGREDIENTE

    • Paine panini – 1 buc (mare)
    • Prosciutto crudo – 4 felii
    • Branza maturata Fol Epi by Delaco – 4 felii
    • Rosii – 2 buc
    • Ceapa rosie – 1 buc
    • Castravete Fabio – 1/2 buc
    • Salata crocanta – 4-5 frunze
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Fresh de lamaie – 1 lingura
    • Sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco:

  • Taie painea pe jumatate, pe lungime;

  • Ruleaza feliile de prosciutto si cele de Fol Epi si intercaleaza-le;

  • Taie rosiile felii, pune-le deasupra si adauga sare si piper pe acestea;

  • Taie castravetele rondele subtiri, pune-l peste rosii si asezoneaza-l si pe-acesta cu sare si piper;

  • Taie ceapa rosie rondele subtiri si pune-o peste castraveti;

  • Rupe frunzele de salata, pune-le peste si adauga ulei de masline si fresh de lamaie;

  • Pune "capacul" si savureaza cu multa placere;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

14.01.2016, 19:37

Ce imi face cu ochiul

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

super

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco si parizer