Panzerotti

de angyb in Pizza, 12 Ian 2013 | 14689 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 g faina alba
  • 1 ou
  • 1 cub de drojdie
  • apa calda
  • sare
  • 1/2 lingurita de zahar

Umplutura:

  • 1/2 ceapa
  • 200 ml pasta de rosii
  • busuioc
  • 200 g mozzarella
  • 200 g prosciutto cotto
  • sare

Pt.uns:

  • 1 ou
  • o lingura de lapte
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panzerotti:

Aluatul:Pregatim o maia din cubul de drojdie ,zaharul si un pic de apa calda .O lasam la un loc cald aproximativ 15 minute,.Adaugam oul ,faina alba ,sarea si framantam adaugand cate un pic de apa calda pana cand devine un aluat nelipicios. Lasam aluatul la un loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Umplutura: Calim ceapa intr-un pic de ulei de masline dupa care adaugam pasta de rosii .Condimentam cu sare si busuioc si lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.

Intindeti aluatul obtinut si taiem cercuri.Punem pe jumatea din cerc  cate  o lingurita de pasta de rosii deasupra mozzarella si prosciutto taiate cubulete. Inchidem cu cealalta jumatate si presam marginile cu ajutorul unei furculite.

Batem oul cu o lingura de lapte si ungem desupra dupa care presaram desupra seminte de mac.

Se da la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute pana cand se rumenesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panzerotti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

ANNA_46 1

13.01.2013, 01:42

Super gustoase reteta bineanteles o luam cu noi

angyb 1

13.01.2013, 10:40

<multumesc mult la toata lumea

Ubulika 1

14.01.2013, 19:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt