Papanasi

de mihasara in Dulciuri, 27 Mar 2013 | 3212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g branza de vaci grasa
  • 2 oua
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • faina unde va in jur de 15 linguri
  • un pliculet de zahar vanilat.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Se pun toate ingredientele intr-un castron si se amesteca energic cu o lingura de lemn pana compozitia nu se mai "lipeste de maini".

Formam bile mari si mici iar pe cele mari le impungerm cu degetul  si rotim pana obtinem o gaura potrivita.

Punem ulei la incins, folosim ulei cat sa fie acoperiti papanasii.

Ii punem in uleiul incins si ii scoatem cand se ridica la suprafata.

Ii scoatem pe o farfurie pe care punem mai multe servetele absorbante pentru a scapa de surplusul de ulei.

Ii servim imbracati in smantana si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor deliciosi