Papanasi deliciosi

de lilik in Dulciuri, 16 Aug 2012 | 15595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr branza de vaci(eu am folosit ricotta)
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 200-220 gr faina
  • 1 praf de copt
  • arome dupa plac
  • 1 praf de sare
  • Pentru sevit:
  • smantana
  • dulceata de capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi deliciosi:

Mixam branza cu zaharul pana devine cremoasa,apoi adaugam treptat ouale si la sfarsit faina,praful de copt si aromele.Amestecam bine pana obtinem un aluat moale si lipicios.

Luam din compozitie si punem pe masa presarata cu faina si formam o gogoasa cu gaura la mijloc.

Pt fiecare gogoasa facem cate o biluta mai mica(un fel de capac).

Prajim papanasi in ulei incins,la foc potrivit pana sunt rumeni pe ambele parti,apoi ii scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Asezam pe o farfurie o gogoasa cu gaura,punem deasupra smantana si dulceata dupa plac,acoperim cu biluta si presaram putin zahar pudra sau dupa placul fiecaruia.

Ii servim calzi cu maaaareee pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi deliciosi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

lilik 1

20.08.2012, 22:43

Gabytza,Jolygina

Krystyan Trendy 1

14.12.2013, 19:04

grozavi papanasii

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce si stafide