Papricas cu pui

de pisicutzaa in Pui, 10 Mar 2010 | 4811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  - 4 pulpe mari
  • - 3 cepe
  • - 200 gr smantana
  • - 2 linguri faina
  • - boia de ardei dulce
  • - sare, piper
  • - ulei
  • - patrunjel,
  • 1 foaie dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu pui:

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei cu sare si 2 lingurite de paprica (boia de ardei)

Puiul il oparesc in putina apa, si l-am prajit in ulei in ceaun, apoi se adauga peste ceapa si se acopera cu apa.

Dupa ce s-au fiert se adauga smantana amestecata cu faina, se mai lasa 5 minute sa fiarba si se adauga patrunjelul taiat marunt.

Servim cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

Rocsi 1

10.03.2010, 11:18

madi_marin 1

10.03.2010, 13:47

n-am facut niciodata papricas, dar trebuie sa incerc ....ca arata bine...

Oana 1

10.03.2010, 13:50

Eu fac papricasul cu galuscute din faina si ou Iamiii! Arata bine si al tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si orez