Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

de Bya Ralu in Pui, 25 Mar 2018 | 2894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 tavita de ciuperci feliate cam 100-150 gr
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • vegeta/piper/boia dulce/usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde:

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie.

Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei de masline si lasam sa se caleasca putin.

Adaugam pulpele de pui prajite, punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba atat carnea cat si legumele.

Preparam amestecul de galuste din 2 oua amestecate bine, sare, piper si faina cat cuprinde sa nu fie foarte gros, dar nici subtire.

Cu o lingura se ia din amestec si se pun in cratita pentru a se forma galuste.

Ciuperciile se pun intr-o tigaie cu ulei de masline si lasam sa se rumeneasca putin, dupa care adaugam in oala.

Punem si pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam circa 10 minute sa fiarba si galustele.

Daca zeama este prea subtire se amesteca 1 lingura de faina cu putina apa si se adauga pentru a se ingrosa putin.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuscute