Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
1.Intr-o oala am pus apa la fiert cu sare.Cand apa a inceput sa fiarba am pus pasta si am fiert-o dupa instrunctiunile de pe ambalaj.Apoi le-am pus la scurs.
2.Intr-o tigaie am incins uleiul cu catelu de usturoi (pe care l-am scos).Am prajit bine baconul.Am curatat dovleacul,l-am taiat cubulete si le-am pus in tigaie,am adaugat si putina apa de la pasta,am pus capac si am lasat circa 5 min pana s-a inmuiat dovleacul.
3.Jumatate din compozitia obtinuta am dat-o prin blander,pana s-a facut o crema.Apoi am pus pasta in tigaie si crema obtinuta,am potrivit de sare si piper,si am mestecat bine.
Serviti cald cu parmezan ras.
Pofta buna!!!
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult