Pasta de ardei copt

de cristinutanicolita in Conserve, 4 Noi 2018 | 3274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2,5 kg ardei gogosar
  • 2,5 kg ardei kapia
  • Boabe de piper
  • 5 lg mustar
  • 5 lg miere
  • Sare
  • Foi de dafin
  • 500 ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei copt:

Ardeiul se spală, se coace si se curata de pielita, cotor si seminte. 

Se trece ardeiul prin blender. 

Se pune uleiul la incins. 

Se adaugă pasta de ardei, mustarul, mierea, boabele de piper, foile de dafin. 

Se fierbe la foc mic, până ce uleiul se ridica deasupra. Se adaugă sare după gust si se mai lasa 10 min.

Se pune pasta obtinuta in borcane spalate si stetilizate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gem de prune (1)