Pasta de ardei iute in ulei de măsline

de Alina26 in Conserve, 11 Sep 2014 | 9321 vizualizari

 

Poza nu e chiar foarte formidabila. ...dar in schimb reteta e foarte buna....celor care le place sa mănânce mai picant.
Eu o folosesc in pasta cu ton sau fructe de mare.

 

INGREDIENTE

  • 250g ardei iuti roșii
  • 1lg sare mare
  • 3lg ulei de măsline
  • Ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei iute in ulei de măsline:

1.Am spalat ardeii.

2.Am taiat codita si ardeii i-am taiat rondele cu tot cu semințe. 

3.Le-am dat pe robot cu sarea pana a devenit o pasta.Am pus si cele 3 linguri de ulei de măsline,dând pe robot. 

4.Am pus pasta de ardei intr-un borcanas si am adaugat ulei de măsline până am acoperit.

5.Am pus apa la fiert, după care am pus și borcanasul sa fiarba 10 minute. L-am acoperit cu un prosop până s-a răcit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei iute in ulei de măsline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei copti