Pasta de avocado

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 11841 vizualizari

 

Avocado,zici avocado si o multime de proprietati nutritive. Deci 100 g de avocado proaspat contine: calorii 228, grasime 23,5, fibre3,4, proteine 1,8, zaharuri 0,4, vitamina c 12,4 mg, B1 0,1 mg, B6 0,5 mg, B2 0,1 mg, fier 636 , apa 73,2 g, fosfor 40 mg, calciu 10 mg...si ar mai fi ,dar sa trecem la reteta. Deci...

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado proaspat
  • 3 linguri iaurt
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 2 oua fierte tari
  • 2 catei de usturoi
  •  1 ceapa mai mica
  • 1 lingura ulei masline
  • marar verde tocat (am pus din congelator)
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de avocado:

Se curata fructul de avocado de coaja, se taie bucati si se  zdrobeste (e mai bine cu blenderul iese mai fina). Se adauga ceapa, usturoiul, sucul de lamaie se mai mixeaza putin, dupa care se pun ouale fierte , iaurtul , mararul, sare si piper, iar la final de tot se pune 1 lingura ulei de masline.

Se serveste atat simplu pe paine uscata cat si in diferite forme de aperitive,rulouri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv - Oua umplute cu avocado