Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2013 | 5802 vizualizari

 

Daca nu a-ti luat micul dejun inca eu va propun o pasta de branza foarte buna. Simplu de facut si foarte rapida

 

INGREDIENTE

  • -2 ridichi negre
  • -100 gr branza dulce
  • -100 gr branza semi sarata(feta )
  • -semintele de la o jumate de rodie
  • -patrunjel verde tocat marunt (optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie:

Ridichea o curatam de coaja si o razuim pe razatoarea mica .

Cu ajutorul unui blender o facem pasta .

 Branza dulce impreuna cu branza sarata le facem pasta cu furculita sau cu blenderul .

 Amestecam pasta de ridiche cu branza ,  punem semintele de rodie si patrunjel verde tocat .

 Dam la rece si servim pe paine .

 

TIPS-URI

1

semintele de rodie se scot mai usor daca taiem capetele rodiei si dupa aceea o taiem in jumate dinspre codita sprea partea de jos; in asa fel semintele vor iesi usor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu ridiche neagra si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu avocado, crema de branza si somon afumat