Pasta de conopida by Lia

de silvi0ara in Salate, 10 Noi 2010 | 4533 vizualizari

 

Mi-a placut mult reteta Liei,asa ca am facut si eu,dar cu mici modificari.Mersi mult de reteta.

 

INGREDIENTE

 

  • 1 conpoida mai mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura marar proaspat tocat
  • 2 linguri maioneza soia
  • 2 linguri iaurt
  • sare si piper alb

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida by Lia:

Curatam conopida de frunze si o punem la fiert in apa cu putina sare cam 20’, dupa care o scoatem din apa si o lasam la scurs. Cand s-a racit bine pisam conopida, adaugam usturoiul pisat, maioneza, iaurtul si mararul tocat fin, asezonam cu sare si piper si omogenizam totul . Se serveste pe felii de paine prajita. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida by Lia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Poiana cu ciuperci