Pasta de conopida cu avocado

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Noi 2014 | 11651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 300 gr.
  • 1 avocado copt
  • 30ml ulei
  • 1 lingura mustar cu bobite
  • 1/2 lamaie mica
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida cu avocado:

Spalam conopida, despartim buchetelele si le punem la fiert in apa cu sare pana patrunde furculita usor in conopida.

Strecuram conopida, o lasam pana se scurge toata apa din ea si pana se racoreste

Taiem fructul de avocado in doua, indepartam samburele,scoatem miezul cu o lingurita, il trecem prin in robot cu 1/2 lamaie curatata de coaja.

Peste pasta obtinuta adaugam conopida scursa,1 lingura de mustar cu bobite, uleiul, sare si piper dupa gust.

Amestecam toate ingredientele cateva secunde si gata pasta de intins pe paine.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole făcăluită cu morcovi şi ţelină