Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am gasit aceasta reteta pe bucataras. ro. Am zis ca trebuie incercata, mai ales ca a iesit si fff gustoasa. Va recomand cu incredere. Este delicioasa. Sotul meu a zis ca e bucuros ca incerc retete noi.
Intr-o tigaie incinsa am pus 2 linguri de ulei de masline, in care am calit timp de 1 minut usturoiul si ardeiul iute tocate marunt. Peste acestea am pus si dovleceii taiati marunt si am calit aproximativ jumatate de ora, dupa care am mutat totul intr-o farfurie.
Aici am continuat pasand inca un pic cu furculita pentru a se face mai pasta. Se pune sare si piper dupa gust, se mai completeaza cu 1-2 linguri ulei de masline, zeama de lamaie si frunzele de menta tocate marunt.
Pofta buna
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult