Pasta de mititei pe paine

de mirela0911 in Porc, 3 Iul 2018 | 3813 vizualizari

 

Weekendul trecut l-am petrecut alaturi de prieteni dragi, la un gratar, la un pahar de vorba buna, la povesti .... Am venit cu aceasta idee de preparare a mititeilor care li s-a parut interesanta si care a placut mult. La cererea prietenilor care au gustat din asa ceva postez aceasta "reteta", care nu este cine stie ce, dar cu siguranta va va placea daca o veti incerca! 

 

INGREDIENTE

  • pasta de mici porc+vita/porc+oaie
  • felii de paine gen franzela
  • gratar/tigaie
  • mustar
  • salata de legume
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de mititei pe paine:

Se taie painea felii daca este intreaga.

Se ia cate o felie de paine si se intinde pasta de mici pe toata suprafata acesteia. Optional se poate intinde pasta fata-verso.

Se incinge gratarul si se asaza feliile de paine pe el. Se intoarce pe partea cealalata si se lasa sa se prajeasca in functie de preferintele fiecaruia. Feliile de paine care sunt unse doar pe o parte cu pasta de mici vor deveni crocante iar combinata de paine crocanta si pasta de mici este grozav de buna.

Se pot servi la fel de bine cu mustar sau cu o salata de leume (rosii, castraveti, ceapa).

Merita incercata aceasta varianta cel putin o data, nu veti regreta. Copiii mei doar asa mai mananca mititei, in aceasta varianta.

Sa aveti pofta!  

TIPS-URI

1

Se pot pregati aceste felii de paine cu mititei chiar si la tigaie, cu un strop de ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de mititei pe paine" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa si mici la gratarul electric