Pasta de oua

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2011 | 4017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte,
  • ceapa verde,
  • ulei,
  • sare,
  • piper.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de oua:

Pisam ouale fierte,taiem ceapa verde marunt si le amestecam. Condimentam cu sare si piper dupa gust si frecam cu ulei pana devine o pasta numa' buna de uns pe paine. Se serveste cu salata de cruditati. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Mihaela11_jo 1

03.05.2011, 23:53

Foarte buna
Cand eram la scoala primara si mergeam in excursii mama ne-o facea , dar in loc de ulei toca putina slaninuta prin masina de carne
Amintiri..amintiri...

mimmi 1

05.05.2011, 18:52

adry88 1

06.05.2011, 10:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu oua de gasca si cartofi