Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati

de mihaelar63 in Ton, 13 Dec 2012 | 4524 vizualizari

 

Mi-a fost dor de pasta de peste . Dar bineinteles ca am mai schimbat la reteta cate ceva . Pasta aceasta de peste merge ca gustare , mic-dejun , tartine festive .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in saramura
  • 100 gr peste afumat
  • 150 gr margarina
  • 100 gr sfecla rosie fiarta
  • 1 castravete murat
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1/2 lingurita praf usturoi
  • 1/2 lingurita zeama lamaie
  • 50 ml ulei de samburi de struguri
  • Masline , ardei ptr . decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati:

Margarina se scoate din frigider sa se inmoaie .

Tonul se scurge de saramura

Sfecla , ceapa si castravetele se taie foarte marunt ..

Se amesteca toate ingredientele cu mixerul , adaugand uleiul la sfarsit .

Serviti pe tartine de paine integrala prajita , decorate dupa gust si imaginatie .

TIPS-URI

1

Uleiul de samburi de struguri adaugat la sfarsit face pasta incredibil de fina si pufoasa .

2

Sfecla rosie ii confera o frumoasa culoare .

3

Castravetele si sfecla , ofera un contrast-surpriza de texturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu sfecla si catraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

13.12.2012, 23:15

Mmmm....ca buna trebuie sa mai fie!

deyutzky 1

14.12.2012, 22:54

arata tare bine

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:39

Ce prezentare ludică! Îmi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu ton si ou