Pasta din pate de gasca cu mix de ardei

de Adi in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2019 | 3579 vizualizari

 

Pasta din pate este unul din aperitivele mele favorite.
De obicei pregatim pateul in casa, din ficat de pui, dar de data aceasta ne-a adus cineva niste pate de gasca și l-am folosit pe acela.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g pate de gasca
  • 1 lingura dulceata de ardei iuti
  • 3-4 felii de gogosari in otet
  • 250 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1/2 lingurita ierburi de gradina
  • sare
  • piper
  • masline si patrunjel verde, pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de gasca cu mix de ardei:

Desfacem conservele de pate si punem continutul lor intr-un vas incapator.

Scurgem feliile de gogosari in otet si le tocam marunt. Le adaugam peste pate impreuna cu dulceata de ardei iuti.

Adaugam si crema de branza, mustarul, ierburile de gradina, putina sare si putin piper.

Amestecam bine toate aceste ingrediente, pana obtinem o pasta omogena.

Servim pasta de pate cu mix de ardei decorata cu masline si patrunjel, pe felii de paine integrala, simpla sau prajita.

O putem servi si ca aperitiv la mesele festive in cupe de ardei, sau in diverse forme din aluat fraged.

O putem folosi si la oua umplute, adaugand in ea si galbenusurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de gasca cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid