Pastai galbene cu smantana

de Catalina L in Mancaruri de legume, 11 Aug 2018 | 3897 vizualizari

 

Ce bunatate, imi aduc aminte cand eram mica nu prea apreciam, dar tatalui meu ii placeau la nebunie.
Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. O minunatie!
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/pastai-galbene-cu-smantana.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g de pastai galbene
  • 2 linguri samantana
  • 50 ml de lapte
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 catel de usturoi
  • paprika afumata
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene cu smantana:

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Turnati smantana si laptele. Presarati cimbru uscat deasupra.

Amestecati si fierbeti la foc mic 3 minute.

Puneti sare si piper, presarati paprika.

Serviti cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana padurarului