Pastai galbene cu smantana si mozzarella

de Catalina L in Mancaruri de legume, 13 Aug 2020 | 1859 vizualizari

 

Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. 
O minunatie! 
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/pastai-galbene-cu-smantana-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de pastai galbene
  • 2- 3 linguri samantana
  • 125 gr de mozzarella
  • 1 ceapa verde
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • ierburi aromate de Provence
  • patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene cu smantana si mozzarella:

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.

Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.

Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.

Decorati cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu smantana