Pastai verzi cu carnat chorizo si sos de rosii

de Catalina L in Mancaruri de legume, 7 Oct 2018 | 2068 vizualizari

 

Copiilor nu le plac pastaile verzi? Incercati aceasta reteta ...
Am folosit pastai proaspete.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/pastai-verzi-cu-carnat-chorizo-si-sos.html
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g de pastai verzi proaspete
  • 70 g de carnat chorizo
  • 1 ceapa salota
  • 2 catei de usturoi
  • 15 cl de sos de rosii de casa
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • origan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai verzi cu carnat chorizo si sos de rosii:

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile verzi curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit carnatul taiat felii, ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati.

Puneti sosul de rosii de casa ( reteta aici )deasupra si presarati origan.

 Amestecati si lasati sa reduca sosul cateva minute.

Puneti sare si piper dupa gust.

Serviti cald.

Puteti pune un pic de branza sarata deasupra rasa sau taiata felii subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu carnat chorizo si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu smantana