Paste carbonara

de MonaMimi in Paste, 30 Ian 2012 | 5171 vizualizari

 

Pregatesc paste carbonara atunci cand sunt in criza de timp sau cand vor copii.

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 200 g sunca
  • 1 plic idea zilei (spaghete carbonara)
  • 300 ml lapte
  • 100 ml apa
  • unt pentru prajit sunca
  • cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Punem pastele la fiert in apa cu sare (8 minute). Cat timp fierb pastele pregatim sosul. Intr-un castron punem laptele, apa si continutul plicului. Amestecam bine, taiem sunca fideluta si o calim cu putin unt, apoi adaugam sosul si lasam sa fiarba 5 minute amestecand continuu. Sosul se pune peste paste  si se servesc calde cu cascaval razuit sau parmezan.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

iry-gabriela 1

31.01.2012, 05:45

dupa asa ceva nu ma d-au in vant dar cred ca as vrea o portie mica,mica

gaby_gabytza 1

31.01.2012, 08:13

Trebuie sa o incerc si eu

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara