Paste carbonara

de Alexandra Burz in Farfalle, 23 Feb 2014 | 8327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr kaizer/ salam
  • 2 linguri smantana 20 % grasime
  • 500 gr paste
  • 3 oua
  • parmezan ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

  1. Fierbeti pastele 8 minute.
  2. Prajiti kaizerul taiat cubulete.
  3. Bateti ouale ca la omleta, adaugati kaizerul prajit, sare si piper.
  4. Strecurati pastele, puneti-le din nou la foc mic si caliti-le in putin ulei.
  5. Adaugati ouale cu kaizerul si amestecati pana ce oul se coace bine.
  6. Opriti focul, adaugati smantana si amestecati.
  7. Serviti-le cu parmezan ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Alexandra Burz 1

24.02.2014, 21:53

Multumesc mult dragii mei bucatarasi va pooop si va imbratisez pe fiecare

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:42

Alexandra Burz 1

25.02.2014, 18:10

Alina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de paste carbonara