Paste Carbonara

de Gherca Daniela in Paste, 14 Oct 2014 | 9805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g carbonara (bacon) sau kaizer
  • 1 catel de usturoi
  • o ceapa mica
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 cutie mica de smantana
  • 100 g mozzarella
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o tigaie am pus baconul, iar cand s-a prajit bine am pus ceapa si usturoiul taiat marunt, mai lasam 1 minut si inchidem focul si scoatem pe o farfurie.

Smantana o amestecam cu galbenusurile de ou si o condimentam cu sare, peste punem baconul prajit, iar mozzarella o taiel bucati medii.

Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, iar apoi le scurgem de apa.

Intr-un bol punem pastele imediat scurse si fierbinti, peste punem compozitia de sosul de smantana cu bacon si mozzarella. Amectecam bine si gata.

Se servesc calde si cu mare pofta!!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Satisfyyourcravings 1

15.10.2014, 22:04

Ah, ce-mi plac!

mihaelar63 1

15.10.2014, 22:30

lucienlegrand 1

29.10.2014, 06:45

bune la gust insa cu ceapa,usturoi,samntana so mozarrela nu mai sunt carbonara ci niste paste adaptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara a la Adasev