Paste carbonara

de jolygina in Spaghete, 24 Iul 2010 | 19780 vizualizari

 

sunt pastele mele preferate

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste crete (mi-au placut foarte mult cum arata )
  • un galbenus de ou
  • 200g smantana
  • 100g lapte
  • 100g sunca
  • usturoi
  • 4 linguri de cascaval ras
  • 4-5 bucati de mozarella fara sare (din aceea de copiii)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

se pun pastele la fiert

intre timp se taie sunca  fasii subtiri si se calesc in putin unt cu catelul de usturoi,taiat marunt

smantana se amesteca cu cascavalul si galbenusul de ou si laptele

cand pastele sunt gata fierte ,se scurg de apa si se lasa in aceeasi cratita in care au fost fierte .

se rastoarna peste ele sunca prajita cu tot cu untul  lasandu-se 2-3 minute impreuna,dupa care se adauga amestecul de smantana                       

Se amesteca pana se omogenizeaza.

La sfarsit se mai adauga mozarella taiata in 4 si se mai lasa pe foc cam 2-3 minute  Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lstanciu37 1

25.07.2010, 17:52

ce bine ararta ,chiar imi e foame

Bucataras Medi 1

25.07.2010, 19:49

foarte bune.............

cristinne 1

26.07.2010, 08:44

ador pastele carbonara!..le mananc destul de rar din cauza aportului mare caloric dar sunt delicioase!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si peste