Paste cu branza de burduf

de MotanLaOale in Penne, 24 Iun 2017 | 6493 vizualizari

 

Inspirat de Mirela.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste (penne)
  • 400 g branza de burduf
  • 300 g smantana
  • 2 oua
  • 100 g cascaval Delaco
  • 30 g unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de burduf:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pa ambalaj, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.

Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca pastele cu branza si se omogenizeaza bine.

Se unge o tava termorezistenta cu unt, se pun pastele si se niveleaza.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute.

Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.

Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pancakes cu Cacao cu Sos de Ciocolata si Fructe

ieri la 17:49

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

pe 20.05 la 23:04

Supa gulas - Reteta ungureasca de supa savuroasa

pe 20.05 la 17:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne carbonara